Syta Panna - Manufakturazmieniarka foto
Produkty

    GARMAŻ RYBNY

  • Szczupak faszerowany
  • Pasztet ze szczupaka
  • Kotlet ze szczupaka
  • Pasztet z sandacza z rakami
  • Łosoś faszerowany
  • Łosoś faszerowany z dodatkiem suszonych pomidorów i oliwek
  • Pieczeń z łososiem i sezamem
  • Pasztet z ryb morskich
  • Śledź z ogórkiem zielonym
  • Śledź tradycyjny z cebulką
  • Kotlety z łososia
  • Kotlety z pstrąga
  • Pstrąg faszerowany
  • Pasztet z pstrąga
  • Salceson z lina
  • Śledź po kaszubsku

  • RYBY W ZALEWIE OCTOWEJ

  • W stałej sprzedaży:
    - Filet ze szczupaka 0,5l
    - Dzwonki ze szczupaka 0,5l
    - Filet z okonia z warzywami 0,5l
    - Filet z okonia z zielonym pieprzem 0,5l
    - Filet z karpia 0,5l
    - Filet z pstrąga 0,5l
    - Leszcz 0,7l
    - Płoć
    - Filet z suma 0,5l
    - Amur 0,5l
    - Karaś 0,5l

    W sprzedaży sezonowej:
    - Miętus 0,5l
    - Jaź 0,5l
    - Sandacz 0,5l
    - Śledź

  • GARMAŻ MIĘSNY

  • Pasztet z kurcząt
  • Pasztet z indyka
  • Pasztet z gęsi
  • Pasztet wieprzowy z zielonym pieprzem
  • Pasztet wieprzowy ze śliwką
  • Rolada z kaczki
  • Smalec ze skwarkami

  • CIASTA

  • Mrowisko
  • Keks dojrzewający
  • Piernik dojrzewający
  • Sernik tradycyjny
  • Sernik z brzoskwinią
  • Mazurek z orzechami włoskimi
  • Szarlotka
  • Królowiec